sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Backstreet's back, alright.

Löysin tämän oman blogini tai päiväkirjani, mikä tämä onkaan, vahingossa, jo lähelle vuoden jälkeen edellisestä viestistä. En edes muistanut, että tämä on enää täällä, luulin poistaneeni tämän sen jälkeen, kun poistin kaikki vanhat tekstit. Näiden sanojen kirjoittaminen tähän oli työn takana, sillä käyttäjätilin sähköpostiosoitteen ja salasanan muistaminen vaati muistini kaivelua.

Työt ovat vieneet mennessään, ei minulla ole ollut aikaa kirjoitella ylös päivieni kulkua sen enempää kuin Facebookin tilapäivitykseen, eikä tuskin aikaa miettiä olemistani ja ajatuksiani. Huvitti lukea itseäni, kuka tuokin on. Ne sanovat, ettet ole muuttunut yhtään, mutta kyllä olen, muuttunut ja muutun koko ajan. Olisinpa tämä nykyinen ihminen kaikissa noissa menneissä koettelemuksissa! 

Toisaalta kaikessa oman napansa ympärillä pyörimisen tärkeydessä, tässä, jossa on tärkeää kertoa itsestään 11 asiaa, päivittää Heiaheiaa, kertoa, missä on matkustanut, on helppo syöttää yleisölle mitä yleisö haluaa, upottaa tietoon, tiivistää rivit niin pienelle välille, etten kerro oikeastaan mitään, millä on väliä. 

Niin se vain on. Sori. 

Mutta saatanpa silti kertoa.


Ei kommentteja: