maanantai 14. huhtikuuta 2014

Uunin sytykkeeksi

Latasin eilen kännykkääni Tinderin (keksi syy tähän). Naamat sieltä olivat nopeasti selattu loppuun. Jos mun ikähaarukka on 35-45 (alemmas voi mennä, ylemmäs tuokin on jo kipurajan yli),  niin palvelussa ei näillä huudseilla montaa tyyppiä ole, ja samalla ikähaarukalla 160 km, joka on maksimi ko. palvelun haku, niin naamat oli katsottu nopeasti. Mitään muita hakukriteerejä sukupuolta lukuunottamatta tuohon ei voi laittaa.

Noh. Appsissähän ei kovin montaa toimintoa ole. Lue jostain muualta, miten se toimii, mutta tyyppejähän voi siis hylätä joko ruksilla tai heilauttamalla peukalolla seuraavaan kuvaan. (Vastaavasti tykätä sydän-kuvalla.) Mulla vaan sattui olemaan tiukka selausmoodi päällä, ja näin yhden tutun naaman, josta olisin kyllä kiinnostunut, mutta peukalo heilahti vähän liian nopeasti. Sitä ei voinut perua enää! Nyyh! Samalla tulin tuntemaan, että heilauttamalla peukaloa väärään suuntaan saatat olla kiinnostunut jostain, mistä et ole kiinnostunut oikeasti.

Haun suhteen - kilometrimäärät eivät kyllä pidä mitenkään paikkaansa, sillä palvelu näytti mulle muka 2km:n päässä olevan ihan IRL-tuttujani, jotka asuvat 200km:n päässä.

Palvelun anonyymius toimii ehkä suuremmissa kaupungeissa, joissa on noin miljoona asukasta enemmän kuin tässä. Näes jopa Suomen mittakaavalla isohko kaupunki MUTTA ei niin yleinen nimi, niin eikös sieltä jo iloinen leskimies pistä viestiä  Facebookin muut-kansioon, koska "on nähnyt profiilini, dear".

Mutta sitten niihin naamoihin, olihan siellä muutama kivakin. Itse kyllä tein niin, että jos näin jonkun kivan naaman, niin katsoin kaikki kuvat ja sitten katsoin myös, että onko hänellä siinä mitään tekstiä. (Oma tekstini on hamasta alusta Facebookissani ollut teksti, joka on tarkoitettu lähinnä ystävilleni, joten se on vähintäänkin outo.)

Tällä hetkellä mulla olisi siis 19 tyyppiä parina Tinderissä.  Kaikki tietenkin huikean hyvännäköisiä. Yhden kanssa jo kirjoittelinkin pitkät pätkät, mutta tyyppi on mua 10 senttiä lyhyempi (mikä ilmeni keskustelun lomassa), joten voidaan unohtaa romanttiset haaveet. Harmi, megasöpö ja todella mukavan oloinen. (Tästä joku ystävä puhuikin mulle joskus, että miten voin "olla niin pinnallinen, että pituudella on niin suuri merkitys". Varmaan turha sanoa, että ko. tyyppi oli siellä 160 sentin "hujakoissa".)

Toinen tyyppi, kenen kanssa kirjoittelin, haisi naimisissa olevalle. Idiootti oli myös suurin piirtein tulossa suoraan luoksi. Poistoon.

Kolmas tyyppi näyttää siistille pukumiehelle, mutta jutut ovat tekokuivia ja tekohauskoja. Jossain vaiheessa en enää edes kommentoinut.

Kukaan muu ei sitten mitään kirjoittanutkaan. Veikkaan, että palvelussa on (ainakin mun ikähaarukalla ja alueella) nopeasti selattu mitä selattavissa on, ja sitten se on melko pitkälti siinä. Että voihan appsin avata ja käydä joka päivä katsomassa, että onko tullut mitään kivaa uutta lisää.

Mutta ehkä ei.

Semmoiset sunnuntai-illan huvitukset mulla.

Ei kommentteja: